<h2>ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ</h2><p>  </p> <h2>ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ</h2><p>  </p> <h2>ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ</h2><p>   </p> <h2>ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ</h2><p>   </p> <h2>ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ</h2><p>   </p> <h2>ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ</h2><p>   </p>
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ
Παραγωγή & Εμπορία Σκυροδέματος Τρίκαλα
Η εταιρεία μας “ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται από το 1973 στην παραγωγή και εμπορία έτοιμου σκυροδέματος - μπετόν. Η καθιέρωσή της στην αγορά ως του πλέον αξιόπιστου προμηθευτή έτοιμου σκυροδέματος είναι αποτέλεσμα της ποιοτικής υπεροχής των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. 
 
Έχοντας την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και ώς κύριο μέλημά μας την παραγωγή σκυροδέματος υψηλής ποιότητας, η εταιρείας μας, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.
 
 
 

Το σκυρόδεμά μας ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές της τεχνολογίας του σκυροδέματος, πάντα με τα πιο ανώτερα ποιοτικά standards που η εταιρεία μας έχει καθορίσει. 
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η βιομηχανία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 21.000 μ2 σε μικρή απόσταση από το κέντρο των Τρικάλων και σε άμεση επαφή με το περιφερειακό οδικό δίκτυο της περιοχής. 
 
Αποτελείται από: 
Κεντρικά Γραφείο 160 μ2
 Σύγχρονο παρασκευαστήριο σκυροδέματος
 Ηλεκτρονικές ζυγαριές για τα αδρανή και τα πρόσθετα, υγρασιόμετρα 
 Αυτόματη κονσόλα εντολών με την εκτύπωση καταγραφέντος προϊόντος 
 Γραφείο ποιοτικού ελέγχου πλήρως επανδρωμένο 
 Χώρος αποθήκευσης αδρανών υλικών για το σωστό διαχωρισμό των κλασμάτων και τη δημιουργία ντεπό 
 Γεφυροπλάστιγγα 100 τόνων για τον ποσοτικό έλεγχο εισερχομένων υλικών καθώς και για την ζύγιση του ετοίμου σκυροδέματος 
 Τρία σιλό αποθήκευσης τσιμέντου συνολικής χωρητικότητας 300 τόνοι 

 


 

 
H Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (Environmental Product Declaration) είναι ένα έγγραφο που αναφέρει δεδομένα σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιδόσεις προϊόντων λαμβάνοντας υπόψη τον κύκλο ζωής τους. Η βάση για το EPD είναι η αξιολόγηση κύκλου ζωής (LCA) σε συμμόρφωση πάντα με διεθνή πρότυπα. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση των περιβαλλοντικών επιδόσεων προϊόντος που προκύπτουν καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του , από την εξόρυξη των α’ υλών του μέχρι και την τελική απόρριψή τους έπειτα από το στάδιο χρήσης του.

Η ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ε.Π.Ε. έχοντας στρατηγική προτεραιότητα την βιωσιμότητα και δεσμευόμενη για τη συνεχή μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, ολοκλήρωσε την δημοσίευση EPD για τις εξής κατηγορίες σκυροδέματος: C20/25, XC1, 31.5, S3 41 - C25/30, XC2 XC3, 31.5, S3 44 - C30/37, XC4 XF1, 31.5, S3.

 
Η αξιολόγηση κύκλου ζωής των προϊόντων υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ Α.Ε. και στην συνέχεια η ακολούθησε η επαλήθευση του EPD από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο οργανισμό Business Quality Verification Ι.Κ.Ε..

Η ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ε.Π.Ε. είναι μία από τις πρώτες εταιρείες κατασκευής έτοιμου σκυροδέματος στην Ελλάδα που δημοσιεύει Περιβαλλοντική Δήλωση.

Η Περιβαλλοντική Δήλωση (Reg. number: S-P-08684) είναι δημόσια διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του οργανισμού The International EPD® System:
www.environdec.com/library/epd8684 
 
 
 
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες, που στοχεύουν στην παροχή εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου σε κάθε πελάτη μας. 

1 διπλωματούχος μηχανικός 
 2 σύμβουλοι ποιότητας 
 2 συντονιστές διανομής σκυροδέματος 
 2 χειριστές παρασκευαστηρίου 
 16 οδηγοί 
 1 λογιστής 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στην εταιρεία μας υπάρχει καταγεγραμμένη έκθεση επαγγελματικού κινδύνου και τεχνικός ασφαλείας. Μέσα από τις διαδικασίες του ISO 9001:2008 γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια επιμόρφωσης του εργατικού δυναμικού για τη σωστή χρήση των μηχανημάτων για την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων.

Τα μηχανήματα έργου έχουν το δικό τους μητρώο επισκευών, όπου αναγράφονται και οι προβλεπόμενες επισκευές για τη συντήρησή τους. 
 
 
 
 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο εξοπλισμός μας είναι πλήρως ανανεωμένος και αποτελείται από: 
 Δέκα (10) βαρέλες μεταφοράς σκυροδέματος 
 Τέσσερις (4) πρέσες 
 Ένα φορτωτή 
 Δύο (2) επικαθήμενα φορτηγά για τη μεταφορά αδρανών υλικών 
 
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ 

Τσιμέντο: Τιτάν 
Αδρανή υλικά με CE προϊόντος: Λατομεία Ρότορας 
Χημικά πρόσθετα: SIKA ELLAS 
Μελέτες συνθέσεις: TITAN Α.Ε., GEOTEST & ALFA TEST 
 
 
 
 
Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στα Τρίκαλα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.